Tarieven

De tarieven voor de producten en diensten vind je op deze pagina

Continue

Vraag voor uw videoproducties, website of grafisch werk altijd een offerte aan. Hiermee kunnen we u een gedetailleerd inzicht in de kosten voor uw productie geven.

Om een indruk te krijgen schetsen we hier wel al wat voorbeelden:

  • Videoproductie en Webdesign in zijn diverse verschijningsvormen (zoals grafisch- en database ontwerp, (x)html en php ontwikkeling en css ontwerp) worden gefactureerd tegen een uurtarief van € 50,- door svenART productions.
  • Voor een liveregistratie van een band met als doel een promofilm van 4 minuten gaan we uit van 2 uur op locatie 2 uur werk per minuut film. Dit is inclusief uitzoeken van de juiste beelden, montage én nabewerking. Een promofilm op deze basis zou dan op € 500 uitkomen.
  • Voor websites ontwikkeld op basis van het X-matiX framework rekenen wij een een basistarief van € 500,-. Extra ontwikkel- en ontwerptijd wordt gefactureerd op basis van bovengenoemd uurtarief. Voor een kleine website ligt het aantal ontwikkel- en ontwerpuren meestal tussen de 10 en 20 uur.
  • Als alternatief levert svenART productions ook websites op basis van het populaire CMS WordPress. De installatie en inrichting hiervoor wordt geleverd voor een basistarief van € 200,-. Extra ontwikkel- en ontwerptijd wordt gefactureerd op basis van bovengenoemd uurtarief. Voor een kleine website ligt het aantal ontwikkel- en ontwerpuren meestal tussen de 10 en 20 uur.

Vraag vooraf een offerte aan om onduidelijkheid achteraf te voorkomen.